zondag 19 oktober 2014

Ondertussen in Woonhuis nr 2....

Het is een bende in ons huis! De komende week wordt ons toilet en de bijkeuken vernieuwd. We waren er hard aan toe, er zaten oranje tegeltjes in het toilet. Ik ergerde me er al aan vanaf dat we er zijn komen wonen. Dus nu krijg ik ein-de-lijk de Hollandse witjes die ik al zo lang wilde!

Maar goed, dat betekent dat de wasmachine en de droger op dit moment naast ons bankstel staan. De tegels staan naast de eettafel. En overal ligt stof. Ik ben al meerdere keren met stofzuiger en poetsdoek rond geweest, maar het lijkt niet te helpen. Ach ja; je wilt wat. 

Sinds een jaar ben ik actief op Instagram. Ik probeer meerdere keren per maand iets te posten, het ligt er een beetje aan of ik er zin in heb. De komende week was ik behoorlijk actief en deze foto's wil ik graag met jullie delen.
foto 1 - Afgelopen week was het herfstvakantie. Als leerkracht vierde ik heerlijk mee en had ik de tijd om lekker in huis te rommelen en nieuwe aankopen te doen. Zodra het herfstachtig weer wordt begint het bij mij echt weer te kriebelen om met ons interieur bezig te zijn. Ik kocht een nieuwe witte vaas bij Karwei om toe te voegen aan mijn andere twee witte vaasjes. Op een braderie in de buurt kocht ik deze gave takken. 

foto 2 - Woensdag zijn we begonnen met het breken in de bijkeuken en wc. En ineens kwam daar deze prachtige muur tevoorschijn. Een dilemma was geboren. De bedoeling was om alles te stucen, maar van dat idee zijn we uiteindelijk afgestapt. We laten nu een gedeelte van de muur in tact. Binnenkort vast meer hierover op de blog!

foto 3 - Onze kater Viggo is gek op nieuwe spullen. Hij moet altijd overal even op zitten en aan snuffelen. Het nieuwe plaid (wat ik voor een prikkie bij Zeeman kocht) is goedgekeurd.

foto 4 - Ik doe voor de tweede keer mee aan de Instaswap (www.instaswap.nl). De bedoeling is om een cadeau te maken voor een andere Instagrammer en dit tegelijkertijd te versturen. Ontzettend leuk om te doen! Op de foto zie je een beginnetje van wat ik aan het maken ben. 

Zitten jullie ook op Instagram? Ik vind het erg leuk om jullie te volgen! Je kunt mij vinden op www.instragram.com/clariekev

10 opmerkingen:

 1. Het is even doorbijten maar dan heb je straks ook wat ;-). Die muur is inderdaad gaaf, daar had ik ook mijn plannen bij gewijzigd. Dat is er een die gezien mag worden.

  Veel succes met de verbouwing. Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hè verbouwen. Hier staat ook nog eea op de planning maar er komt steeds meer bij!
  Suc6 ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben je gaan volgen op instagram! Succes met alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige muur inderdaad, die zou ik ook niet gaan stucen ;-)
  Ik ben ook heel actief op IG dus ik zoek je op, gezellig!
  Succes met de verbouwing, als het straks klaar is ben je de rotzooi die het met zich meebracht zo vergeten.
  Fijne week en lieve groet, MJ

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezelligheid zeg!
  Wat een gave muur!
  X Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Komt vast helemaal goed!!
  In februari zitten wij ook weer in het stof ppff :-)

  Ben benieuwd naar het totaalplaatje van die stoere muur!

  Fijne middag
  X Els

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vreselijk zo'n verbouwing, ik kan er ook zo slecht tegen. Ben benieuwd naar het resultaat. Pascale x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je bent lekker bezig, de muur is echt een kadootje...
  Heb je gevonden op IG, leuk!
  Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ever wanted to get free Google+ Circles?
  Did you know you can get them ON AUTOPILOT & ABSOLUTELY FREE by using Like 4 Like?

  BeantwoordenVerwijderen