zondag 28 september 2014

Blogdip

Ongemerkt ben ik er in beland; een blogdip. Met weinig tijd en weinig nieuwe inspiratie werd bloggen steeds meer een verplichting in plaats van een ontspannende bezigheid. Het lukte me niet om nieuwe leuke onderwerpen te vinden, terwijl dat daarvoor juist geen enkel probleem was. Uitgeblogd dus. 

Inmiddels begint het weer te kriebelen. Mijn Pinterestbord maakt overuren en het ene na het andere leuke woonitem komt voorbij. Ik krijg weer zin om in mijn huisje te gaan schuiven met de meubels. Ik verslind het ene tijdschrift na het andere. 

Ik hoop hier gauw weer wat te bloggen, want ik heb er weer zin in! Hier alvast een foto van de lijstjes die sinds kort op mijn kast staan. 

9 opmerkingen:

 1. Volgens mij heeft iedereen er wel een keertje last van. We maken het onszelf soms denk ik ook wat moeilijk, ik herken het wel. In ieder geval leuk dat je het weer oppakt, je moet er ook zelf plezier in hebben. Pascale x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms kan een pauze heel verfrissend uitwerken. Leuk dat je weer terug bent. Plezier in bloggen is toch de grootste drijfveer. Het ziet er in ieder geval uit dat je plezier weer helemaal terug is.
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je `weer terug` bent! Ach, die dip heeft iedereen wel eens, soms werkt het alleen maar verfrissend ;)
  Groetjes Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel herkenbaar! Bloggen omdat het "moet" werkt niet.. Maar leuk dat je er weer bent, veel blogplezier weer:-) liefs Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dan kunnen we elkaar de hand geven Clarieke, ik heb al tijden geen blog meer geschreven, lees wel alles mee maar op de een of andere manier kan ik de moed ook niet opbrengen om weer te beginnen. Veel succes! Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kunt dingen niet forceren en je moet er vooral plezier in hebben! Ik heb het idee dat het een stuk rustiger is geworden in blogland en vind het leuk binnenkort weer berichtjes van je te kunnen lezen!

  X Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om weer iets van je te lezen!! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Herkenbaar! Maar na het plaatsen van deze leuke foto's heb ik al weer zin in je nieuwe blogs! Succes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit blogje had ik nog even over het hoofd gezien. Ik sluit me helemaal aan bij de vorige reacties: niet forceren, houd het leuk, en gewoon weer lekker bloggen als je er zin in hebt! Het moet tenslotte een hobby blijven :) Ik verheug me op nieuwe blogs van jouw hand!

  Liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen