maandag 2 februari 2015

IGTourZwolle - het verslag!

Afgelopen zaterdag was het dan ein-de-lijk zover. Na weken van voorbereidingen, samen met Femke, was er dan eindelijk de IGtourZwolle. Samen met 18 hele leuke dames gingen we een dagje op stap in Zwolle. Het was zó leuk, dat ik veel te weinig foto's heb gemaakt. Hier toch een paar voor een kleine impressie. 

De leukste deelnemers van de IGtour! (Foto gemaakt door Lotte)
Vooraf hadden Femke en ik een lijst opgesteld met de -voor ons- must-sees van Zwolle. De ondernemers van deze must-sees waren al net zo enthousiast over de IGtour als wijzelf. Dit resulteerde in leuke arrangementen, inside information over de winkels en een goed gevulde goodiebag. 

We startten onze dag met een kop koffie of thee in Waanders in de Broeren. Na een voorstelrondje (wat vanwege de prachtige akoestiek in Waanders best een beetje lastig was) gingen we met z'n allen op pad. 's Ochtends bezochten we Dille en Kamille, Puur Lifestyle, Sissy-Boy en Kootuur

Sissy-Boy Zwolle

Vervolgens maakten we een stop bij Smooth Fruit Therapy. Dit bedrijf wordt gerund door 5 broers en heeft als missie om Zwolle gezonder te maken. Zij serveren de lekkerste smoothies en wij mochten onbeperkt proeven! 

Uiteindelijk zijn we na vijf rondes gestopt, aangezien er ook nog een lunch op het programma stond. Via Loft gingen we door naar Ingeburgerd. Hier kregen we een overheerlijke lunch, waarbij we verschillende kleine hamburgers mochten proberen. Daarnaast was er friet en salade.

Het middagprogramma bestond uit het bezoeken van Kunst & Klieder, het Hanze Huis, Op Tafel en Soortvanwinkel. We sloten gezamenlijk af in Café Foyé, waar we een spetterend optreden kregen van de Italianen. 

De Italianen in actie!
(Foto is gemaakt door Femke)
Na afloop kreeg iedere deelnemer een goedgevulde Goodiebag mee naar huis. Hier zaten, naast cadeautjes van de ondernemers, ook cadeautjes in van leuke webshops. Het was een zeer geslaagde dag waarbij ik ontzettend leuke mensen heb ontmoet!

Wil je meer zien over de IGtour? Kijk dan eens op Instagram onder de hashtag: #IGtourZwolle. Hier zijn inmiddels zo'n 80 foto's verzameld van deze dag. 

7 opmerkingen:

 1. Clarieke, ook al zo'n mooi verslag van een prachtige dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij Verie had ik al een uitgebreid verslag gelezen. Het klinkt als een hele gezellige dag!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk, Clarieke! Het was echt gezellig.

  Lieve -Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gezellig dat jullie dat georganiseerd hebben. Pascale x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk blogje zo!
  Het was heel gezellig, nogmaals bedankt.
  Groetjes, Rensina
  Ps. Mijn blogjes komen over de tour vrijdag en zondag online!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt heel aantrekkelijk, ik zag het bij Verie. Komt er nog een volgende keer? Ik krijg tzt graag een mailtje als het kan: karinjoan@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. BlueHost is ultimately one of the best hosting provider for any hosting plans you might need.

  BeantwoordenVerwijderen