maandag 1 december 2014

31 januari 2015: IGtour Zwolle

Op zaterdag 31 januari 2015 organiseer ik samen met Femke van www.handvolrust.nl een Instragramtour door het mooie Zwolle.Deze dag nemen wij bloggers en Instragrammers mee op sleeptouw door Zwolle en laten we jullie de mooiste en leukste winkels en restaurants zien. Inmiddels zijn we druk bezig met de voorbereidingen van deze dag en het belooft een te gekke dag te worden!


Het wordt natuurlijk nog leuker als jij er ook bij bent! De kosten voor deze dag zijn 30 euro per persoon, dit is inclusief een lekkere lunch en afsluitende borrel. Je bent dan van 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur onder de pannen.


Je kunt je opgeven voor de IGtour Zwolle door een mail te sturen naar igtourzwolle@gmail.com. Vervolgens krijg je van ons een mailtje met informatie over de betaling. Je aanmelding staat vast nadat je betaald hebt. Er kunnen maximaal 20 personen mee, dus geef je snel op!


Binnenkort volgen er meer updates over de IGtour Zwolle. Houd onze blogs in de gaten. Je kunt ons ook volgen op Instagram: @handvolrust en @clariekev. Onder de hashtag #IGtourZwolle posten we de laatste updates.


We hopen je te zien op 31 januari in Zwolle!

Ps. Wil je iets bijdragen aan onze goodiebag? Dat zou geweldig zijn! Stuur ons een mailtje op igtourzwolle@gmail.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk plan zeg! Ik wens jullie alvast een hele fijne dag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Clarieke,

  Ik krijg net je reply op mijn blog! Zwolle lijkt me erg leuk om met een aantal instagrammers te ontdekken. bedankt voor je tip. Ik zet 31 januari op de kalender. Maar ik laat het nog even definitief weten. X Wimke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat klinkt dat leuk. Jammer genoeg ligt Zwolle niet zo in de buurt van ons eiland haha. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Do you need free Instagram Followers and Likes?
  Did you know you can get them ON AUTO-PILOT & ABSOLUTELY FREE by getting an account on Like 4 Like?

  BeantwoordenVerwijderen